Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Top 40

14:00 17:00

Current show

Xclusif Top 40

14:00 17:00


Wilde achtervolging op E19 eindigt met crash in Antwerpen, bestuurder aangehouden voor dealen 

Written by on 5 december 2020

Toen de politie gisteravond op de Mechelse ring een alcoholcontrole hield, viel hen in de andere rijrichting een auto op die snel aan het rijden was. De politie wilde de bestuurder van die auto controleren en zette de achtervolging in. 

De 24-jarige bestuurder ging echter niet aan de kant en vluchtte met hoge snelheid weg over de Battelsesteenweg. Daarna nam hij de E19 in de richting van Antwerpen. De politie bleef de bestuurder achtervolgen. Daarbij werden snelheden tot boven de 200 kilometer per uur gehaald. In Wilrijk, bij Antwerpen, nam de vluchtauto de afrit, maar daar liep het mis. 

Lees verder onder de kaart van het traject van de achtervolging