Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Diepvriesfrietjes in de file naar het VK, Britten willen nog snel producten het Kanaal over

Written by on 4 december 2020

Anderzijds zijn er ook heel wat Britten die nog snel voorraden willen aanleggen en dus de vraag naar producten doen stijgen.

Het Belgische bedrijf Agristo, is één van de bedrijven die die stijgende vraag naar producten vast kan stellen. Het bedrijf brengt onder meer diepvriesfrieten naar het VK. “Er staan nu zo’n 15 tot 20 vrachtwagens van ons bedrijf in de file”, zegt Carmen Wallays van Agristo.

“Omdat onze producten redelijk lang houdbaar zijn, is de stijgende vraag naar onze producten naar het VK al enige tijd aan de gang. Maar deze week is er nog een extra piek. Alle opslagplaatsen en diepvrieshuizen daar worden tot de laatste pallet volgezet.”

“Er blijft nog veel onduidelijkheid over de nieuwe regels”, besluit Wallays. “Elke week gaan er 250 tot 300 vrachtwagens van ons naar het VK. We proberen om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op wat komen gaat.”