Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Bond-fan telt kwart miljoen dollar neer voor pistool van Sean Connery uit “Dr. No”

Written by on 4 december 2020

Een Amerikaanse fan -die naar eigen zeggen alle films samen met zijn gezin gezien heeft- had maar liefst 256.000 dollar veil voor het onklaargemaakte wapen. Acteur Sean Connery die gestalte gaf aan James Bond in 7 films overleed eerder dit jaar.

Op de veiling werden nog noemenswaardige rekwisieten verkocht: van een helm die Tom Cruise droeg in “Top gun” (108.800 dollar) over een samoerai-zwaard gebruikt door Bruce Willis in “Pulp fiction” (35.000 dollar) tot een leren jas gedragen door Arnold Schwarzenegger in de tweede “Terminator”-film. Van die jas is geen prijs bekend gemaakt.

Bekijk hieronder enkele van de geveilde spullen: