Current track

Title

Artist

Current show

X-Dance

00:00 06:00

Current show

X-Dance

00:00 06:00


Muts mag niet in de klas in Duffel, ouders reageren boos: “Mijn zoon heeft het koud nu de ramen altijd openstaan”

Written by on 2 december 2020

Voor moeder Suzanne Bonaguidi is het een uitleg waar ze geen vrede mee kan nemen. “Mijn zoon wil zich gewoon warmen en heeft bovendien vaak last van een oorontsteking. Wat kan ik doen? Hem thuis houden zodat hij nog meer leerachterstand oploopt? Ik hoor bijvoorbeeld dat heel wat scholen in Antwerpen het wel toelaten.”

Toch staat het venster misschien op een symbolische kier. “Als onze leerkrachten op een bepaald moment aangeven dat het te koud wordt, dan kunnen we de regels misschien veranderen. Maar een hoofddeksel dragen in onze klassen kan nu absoluut niet”, besluit schepen Lili Stevens (CD&V).