Current track

Title

Artist

Current show

80’s Drive

18:00 20:00

Current show

80’s Drive

18:00 20:00


Lockdown in Engeland voorbij, toch gelden op veel plaatsen strengere coronamaatregelen

Written by on 2 december 2020

Daarom ook kreeg Johnson bij de stemming in het parlement veel tegenwind. Wat vooral opviel, was dat er ook veel tegenkanting kwam van opstandige Conservatieve partijleden. 56 rebellen stemden tégen, dat is een record. Zij vinden het plan vaag, te beperkend en ze zitten in met mogelijke economische gevolgen. 

Ook bij oppositiepartij Labour waren er tegenstemmen, zij vinden dat getroffen mensen meer steun moeten krijgen. “De parlementsleden die tegen stemden geven premier Johnson de schuld van – wat zij noemen – de verstikking van persoonlijke vrijheden,” zegt Lia Van Bekhoven.