Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00


Royals: “Strike a pose” tussen de hortensia’s en Caroline van Monaco ziet de gelijkenis met Grace Kelly niet

Written by on 8 november 2020

Een mooi voorbeeld van Charles “recycleren” van kleren is het driedelige kostuum (of morning suit, dat trouwens niet mag gedragen worden na zonsondergang – bij een diner bijvoorbeeld) dat hij droeg op het huwelijk van zijn zoon prins Harry.

De kleermaker laten komen, moest Charles niet: de outfit van Anderson & Sheppard hangt al in zijn kast sinds… 1984. “Ik heb toen overwogen om iets nieuw te dragen. (…) Maar zolang het past, draag ik het bewuste jasje een paar keer per jaar.” De prins merkt fijntjes op dat oude kleren passen, moeilijker wordt. “Hoe ouder je wordt, hoe meer je de neiging hebt van vorm te veranderen.”   

HERBEKIJK Charles in driedeling kostuum op het huwelijk van Harry en Meghan Markle (19 mei 2018, commentaarstem Flip Feyten en Marlène de Wouters):