Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00


Donald Trump: “Als je enkel de legale stemmen telt, win ik met gemak. Ze proberen verkiezing te stelen”

Written by on 6 november 2020

De huidige president haalt ook uit naar de media, die op basis van peilingen een ruime overwinning voor Biden voorspelden. “De blauwe golf (de kleur van de Democraten is blauw, red.) is er niet gekomen. Er is een rode golf (de kleur van de Republikeinen, red.). Fake peilingen zijn verspreid om onze kiezers thuis te houden.”

Maar ook hier: het is te vroeg om uit te maken wie de volgende president van de Verenigde Staten wordt. Een kandidaat moet 270 kiesmannen achter zijn naam hebben om dat te worden. Momenteel is dat noch bij Biden noch bij Trump het geval.