Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Populaire Ketnet-serie “#LikeMe” krijgt luisterboeken voor kinderen met leesbeperking

Written by on 5 november 2020

Jeugdjournaal Karrewiet maakte een reportage over hoe Pommelien Thijs, die Caro vertolkt, het boek van haar personage ging inspreken. “Zo’n boek inlezen duurt eventjes, maar het is eigenlijk alsof je het voorleest aan je zus of broer voor het slapengaan,” vertelt de jonge actrice enthousiast. “Het verhaal van Caro” is het eerste “#LikeMe” -boek dat tot luisterboek wordt verwerkt. Ook de andere acteurs zullen het verhaal van hun personage binnenkort inlezen. Begin 2021 zijn de luisterboeken terug te vinden in de collectie van de Luisterpuntbibliotheek. Die collectie staat wel enkel open voor mensen met een leesbeperking.