Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00


De nieuwe “Homo Universalis” is bekend: Preben (34) uit Gent is de winnaar

Written by on 5 november 2020

Als prijs krijgt de kersverse “Homo Universalis” een reischeque, goed voor één jaar gratis reizen. Kleine kanttekening: door de coronacrisis zijn reizen naar het buitenland nu zo goed als onmogelijk. Daarom zijn de reisvoorwaarden voor Preben iets flexibeler dan bij vorige winnaars, horen we bij Eén.

De reischeque is nog altijd een jaar geldig, maar dat jaar gaat pas in, vanaf het moment dat Preben op zijn eerste reis vertrekt. Na zijn winst heeft hij nog 6 maanden de tijd om die eerste vakantie te boeken. In de praktijk geldt zijn reischeque dus 1,5 jaar in plaats van 1 jaar. “Hopelijk gaat het virus snel liggen, en kunnen mijn vriendin en ik er een mooi jaar van maken”, zegt Preben daar zelf over.