Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Royals: “schoonmaak” aan het Luxemburgse hof met 19 vacatures, en rechtszaak Meghan Markle maanden uitgesteld

Written by on 1 november 2020

“We betreuren ten zeerste het wegvallen van deze viering en zullen niet nalaten voor de koninklijke familie te bidden, en in deze moeilijke tijden voor al degenen die zich inzetten in de strijd tegen de pandemie, alsook voor alle slachtoffers en hun families”, klinkt het verder.

Vorig jaar vierden koning Albert en koningin Paola hun zoon, koning Filip in de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal samen met prins Lorenz. Prinses Astrid had een economische missie in China. Prins Laurent en prinses Claire waren er niet bij. Normaal volgt na het Te Deum nog een plechtigheid in het federaal parlement, maar de plannen daarvoor worden dit jaar nog druk (her)bekeken, meldt het paleis. Een online-alternatief behoort tot de mogelijkheden.

BEKIJK hier de Journaalbeelden van het Te Deum in 2019 met koning Albert, koningin Paola en prins Lorenz die in de ijzige koude een praatje slaan met fans aan de kathedraal: