Current track

Title

Artist

Current show

X-Dance

00:00 06:00

Current show

X-Dance

00:00 06:00


Minister Frank Vandenbroucke (SP.A): “Kerstmis met uitgebreide familie vieren, is dit jaar weinig waarschijnlijk”

Written by on 1 november 2020

“Ik ga iets heel vervelends zeggen, maar onze situatie is veel, veel slechter dan de Duitse en veel slechter dan de Britse. We willen allemaal Kerstmis mooi maken, maar we gaan niks beloven”, was Vandenbroucke voorzichting. “Wil ik mijn echt gevoel hierover geven? Ik denk dat er niet zoveel kans is dat we dat gaan kunnen vieren met onze neefjes, nichtjes, oma’s, opa’s, tantes, ooms. Het is niet waarschijnlijk dat we zo’n grote verzameling familieleden bij elkaar gaan kunnen doen. Maar we hopen dat we toch in staat zijn om gezinnen samen kerst te laten vieren.”