Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Jong in de States – Waarom een jonge brandweerman uit Luzerne County voor Trump kiest: “Hij heeft goed werk geleverd”

Written by on 31 oktober 2020

Luzerne County is één van de belangrijkste plekken tijdens deze verkiezingen. De mensen die hier wonen zorgden er voor een groot stuk voor dat Donald Trump de staat Pennsylvania nipt kon winnen. En die overwinning zorgde er voor een groot stuk voor dat hij president kon worden.

John Lombardo is een jonge Republikein uit Pittston, Luzerne county. Vier jaar geleden was hij niet overtuigd door Trump. Hij steunde andere Republikeinse kandidaten, en stemde uiteindelijk enkel voor Trump omdat hij zijn partij trouw wilde blijven. Vier jaar later is hij meer dan aangenaam verrast. Voor hem is Trump één van de meest effectieve presidenten die de VS ooit heeft gehad.

Bekijk hieronder zijn verhaal: