Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00


Waals minister Crucke: “Hoop op zelfde maatregelen in hele land, anders zal Wallonië verantwoordelijkheid nemen”

Written by on 30 oktober 2020

Crucke, die net over de taalgrens woont, hoopt dat Vlaanderen en Brussel op dezelfde golflengte zitten en meegaan met Wallonië. Vlaanderen is vrij om er iets anders over te denken, “maar in Wallonië mogen we niet meer wachten”. 

Hij ziet dat de toestand in Vlaanderen niet zoveel van die in Wallonië en dat de ziekenhuizen over de taalgrens ook vollopen. “Dus ik hoop dat we dezelfde maatregelen kunnen nemen. Dat zullen we straks zien. Maar als ze het niet doen (het Overlegcomité, red.), zal Wallonië zeker zijn verantwoordelijkheid nemen”, besluit Crucke.