Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Verschillende maatregelen, andere snelheden, wie is nog mee? “Leidt tot onrust en angst, mensen begrijpen het niet”

Written by on 30 oktober 2020

Bij de ondernemers is het niet anders. Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van middenstandsorganisatie Unizo, heeft het ook over die verwarring, “die voor een stuk de motivatie van de mensen heeft aangetast”. Volgens hem is er dringend behoefte aan meer eenvormigheid. “De federale overheid neemt maatregelen, waarna de regionale nog een stapje verder gaan. En niet enkel over hun eigen bevoegdheden, zoals sport of cultuur, maar ook over de manier waarop je kunt winkelen of over avondklokken. Maar drie verschillende avondklokken, dat komt toch vreemd over?”