Current track

Title

Artist

Current show

On-Air

20:00 22:00

Current show

On-Air

20:00 22:00


Vlaamse studenten getuigen over hun wereld in coronatijd: “Zeker en vast een grote impact op mijn mentaal welzijn”

Written by on 29 oktober 2020

VUB is intussen naar code rood overgeschakeld, wat wil zeggen dat zo goed als alle lessen online worden gegeven. Basil benadrukt het belang van het volgen van de maatregelen, al vindt hij dat fysieke lessen nog steeds beter zijn omdat dit volgens hem de concentratie versterkt.

“Ik heb zelf al van veel mensen de opmerking gekregen dat ik sowieso geslaagd ga zijn op al mijn vakken doordat we weinig fysiek les hebben, maar ik denk dat het juist het omgekeerde gaat zijn” verklaart Basil. Hij vreest voor zijn productiviteit tijdens het studeren omdat hij nu al merkt dat hij veel langer moet werken voor online lessen dan wanneer hij fysiek aanwezig is.