Current track

Title

Artist

Current show

On-Air

20:00 22:00

Current show

On-Air

20:00 22:00


5 reporters ter plaatse, analyse en duiding de hele nacht lang: zo beleef je de Amerikaanse verkiezingen bij VRT NWS

Written by on 29 oktober 2020

Ook op de radio hoeft u bij VRT NWS geen moment te missen van de Amerikaanse verkiezingen. Tussen twee en vijf uur ’s nachts luistert u op Radio 1 naar een speciale nachtuitzending met Korneel De Clerq. Met Amerikaanse muziek en hij belt met Vlamingen en Vlaamse muzikanten in de VS. Elk uur en half uur brengt Amerikakenner Els Aeyels het laatste nieuws uit the States.

Vanaf vijf uur neemt Xavier Taveirne de fakkel over.  Tot 10 uur presenteert hij  een extra lange editie van De Ochtend. Els Aeyels geeft duiding en analyse, onze reporters brengen live verslag uit vanuit de Verenigde Staten en opnieuw  leggen we ons oor te luisteren bij Vlamingen die alles ter plaatse meemaken.