Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00


Scouts en Gidsen Vlaanderen: “Begrip voor de beperkingen en zien wat nog mogelijk is”

Written by on 27 oktober 2020

“Wel zien we onze activiteiten ook als deel uitmakend van de samenleving en zullen we ons uiterste best doen om het virus te bestrijden, terwijl het tegelijk onze plicht blijft om na te gaan hoe we onze jeugd het broodnodige sport en spel kunnen blijven aanbieden.”

“We bieden hoe dan ook iedereen ondersteuning aan, zowel zij die beslissen om alle activiteiten te stoppen, omdat ze nog strenger willen zijn dan het beleid, als de anderen die toch nog willen doorgaan binnen het kader waarin dat nog mogelijk is. We hebben begrip voor iedereen, en zullen hen allemaal ondersteunen”, besluit Van Reusel.