Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Rellen in Philadelphia nadat politie zwarte verdachte heeft doodgeschoten

Written by on 27 oktober 2020

Het schietincident “roept veel vragen op”, zei politiecommissaris Danielle Outlaw. Ze wil een grondig onderzoek van de feiten en zei dat ze de “woede van de gemeenschap voelde”. Ze heeft de plaats waar de man werd neergeschoten, bezocht.  

Ook de burgemeester van Philadelphia Jim Kenney zei dat hij de beelden van het “tragische incident” heeft bekeken en dat ze moeilijke vragen oproepen die beantwoord moeten worden. Hij heeft al contact gezocht met de familie van Wallace.

Beide agenten zouden niet meer worden ingezet op straat, ze krijgen gedurende de looptijd van het onderzoek andere taken.