Current track

Title

Artist

Current show

On-Air

20:00 22:00

Current show

On-Air

20:00 22:00


Reisorganisatie Neckermann vraagt bescherming tegen schuldeisers, vanaf maandag gaan alle reiswinkels dicht

Written by on 27 oktober 2020

“De coronacrisis treft de hele reissector in zijn hart. Onze verkoop is sinds de tweede coronagolf herleid tot nul. En toch doet de Belgische overheid niets om de toeristische sector structureel te helpen overleven”, slaakt CEO Laurent Allardin een noodkreet in een persbericht.

“Touroperatoren, luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties hangen allemaal aan elkaar. Als één grote speler het niet haalt, valt de eerste domino van een lange keten”, legt Allardin uit. “En toch wil ik benadrukken: wij zijn niet failliet. We hebben een rustmoment nodig, waarbij we alle opties kunnen overwegen, steun gaan zoeken, en daarna verdergaan.”