Current track

Title

Artist

Current show

On-Air

20:00 22:00

Current show

On-Air

20:00 22:00


Is omgekeerde quarantaine oplossing voor scholen? Juf basisschool Eeklo geeft thuis les, kinderen zitten in klas

Written by on 27 oktober 2020

Positief, maar rozegeur en maneschijn is het nu ook niet. De directeur is realistisch: “Je moet voor vervanging zorgen in die klassen. Die leerlingen moeten onder toezicht kunnen blijven, want de kinderen beginnen al snel eens te chatten of te babbelen met elkaar. Je moet dus nog altijd voor genoeg personeel zorgen”, zegt directeur Teirlinck. “Als er iets technisch foutloopt kunnen kinderen dat ook niet altijd oplossen. De wifi viel al eens uit bij de juffrouw thuis, dan valt alles ook even stil tot het weer is opgelost. Dus er moet ook een aanspreekpunt zijn op dat vlak”, zegt Teirlinck. “Maar het blijft een mooie, maar tijdelijke oplossing.”

(lees verder onder de foto)