Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Top 40

14:00 17:00

Current show

Xclusif Top 40

14:00 17:00


Burgemeestersoverleg rand Brussel: “Sluit sport-, cultuur en jeugdcentra in provincie”

Written by on 26 oktober 2020

Daarnaast willen de burgemeesters dat de maatregelen niet alleen bij hen worden genomen, maar in heel de provincie. “Dat gaan we ook vragen aan de gouverneur van Vlaams-Brabant. En als dat niet kan, dan tenminste per arrondissement. Dus op niveau van Halle-Vilvoorde. Provinciaal lijkt ons logisch, vermits mensen zich van de ene provincie naar de andere verplaatsen om te gaan werken op bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem of Brussel. Dat maakt het ook duidelijker.”

Dinsdag zitten de 19 burgemeesters van de rand rond Brussel samen met de gouverneur van Vlaams-Brabant om verslag uit te brengen van het overleg.