Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00


Het gerucht is bevestigd: zangeressen Angèle en Dua Lipa werken aan “iets wat er binnenkort aankomt”

Written by on 24 oktober 2020

Wat de zangeressen precies van plan zijn, maken ze nog niet bekend. Maar het is wel geweten dat Dua Lipa op 6 november haar meest recente album “Future nostalgia” uitbrengt voor de Franse markt. De Britse popster lanceerde die plaat eind maart, in volle coronacrisis. Wat toen een gewaagde zet leek, bleek een groot succes, zeker online en op streamingplatformen. En dat wil Dua Lipa op de Franse markt graag overdoen.

Op de nieuwe editie van “Future nostalgia” zullen remixen van bestaande nummers staan, en duetten met Franstalige artiesten, voor wie ze Angèle onder de arm heeft genomen. Volgens Franse media hebben de zangeressen iets nieuws ingeblikt, en geen herwerkte versie van een van Dua Lipa’s nummers. De Brusselse singer-songwriter woont nu al een tijdje in Parijs en is razend populair in Frankrijk. En Dua Lipa is de laatste jaren ook bezig aan een blitzcarrière. De fans van beide zangeressen reageren op sociale media alvast bijzonder enthousiast op hun samenwerking.