Current track

Title

Artist

Current show

On-Air

20:00 22:00

Current show

On-Air

20:00 22:00


Brussel voert nog strengere maatregelen in: avondklok van 22 tot 6 uur, mondmaskerplicht en alleen winkelen

Written by on 24 oktober 2020

Het aantal hospitalisaties stijgt enorm, klinkt het zowel bij de Brusselse regering als bij de burgemeesters. Verschillende van die burgemeesters hebben van ziekenhuizen in hun gemeenten al noodkreten ontvangen, verklaarden ze na afloop van de vergadering van de crisiscel.

“Er zijn dan ook bijkomende maatregelen nodig om de curve te doen ombuigen en het aantal besmettingen te doen dalen”, aldus Vervoort. “Hoe sterker het virus circuleert, hoe groter immers de kans op besmetting. De maatregelen die vandaag genomen zijn, zijn dan ook met volledige unanimiteit genomen. Iedereen moet zijn bewegingen en contacten zoveel mogelijk beperken. We zullen ook blijven inzetten op sensibilisering en begeleiding van de bevolking.”