Current track

Title

Artist

Current show

X-Dance

00:00 06:00

Current show

X-Dance

00:00 06:00


Geen fuif of eetfestijn, hoe groot is de corona-impact op de jeugdbeweging? “We gaan geen groepen failliet laten gaan”

Written by on 23 oktober 2020

De verschillende koepels gaven op voorhand al aan dat ze zich gingen schikken naar de maatregelen en zijn vooral blij dat ze hun werking nog kunnen voortzetten. “Het blijft in deze coronatijden belangrijk dat kinderen en jongeren -op een veilige manier- zoveel mogelijk jong kunnen zijn en de ruimte krijgen om zichzelf te zijn”, zegt De Ceulaer van de Chiro.

“Zowel voor het mentaal welbevinden van de kinderen als van de leiding is het zo essentieel dat ze die vrijetijdsbesteding na school kunnen hebben”, vult Verhegge van KSA aan. “Laat ons dat vooral behouden, met de juiste maatregelen die ook maatschappelijk verantwoord zijn.”