Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Zo vermijd je dat coronaregels tot ruzies met je naasten leiden: “Heb begrip” en “benadruk waarover je het eens bent” 

Written by on 22 oktober 2020

Het is daarnaast volgens Mersch belangrijk om, wanneer er discussies zouden (kunnen) opduiken, te blijven beseffen dat het opvolgen van de strenge coronamaatregelen om uiteenlopende redenen zeker lang niet voor iedereen even gemakkelijk is.

“Voor een 19-jarige single die net op eigen benen staat, is het bijvoorbeeld moeilijker dan voor wie een gezin heeft en in een groot huis met een tuin woont. Die single heeft op dit punt in zijn of haar leven nog veel behoefte aan sociaal contact en loopt niet meteen het grote risico ernstig ziek te worden. Je zou dus kunnen zeggen dat zij de hardste opofferingen doen, maar er de minste voordelen uit halen. Ze krijgen er op dit moment niet zoveel voor terug.”