Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00


Waarom het nu nog net iets onwaarschijnlijker geworden is dat Marc Dutroux ooit vrijkomt 

Written by on 22 oktober 2020

Dat psychiatrisch rapport was de hefboom waarmee de advocaten een vervroegde vrijlating wilden proberen forceren. Een hefboom die nu in twee geknakt lijkt. Zijn advocaat, Bruno Dayez, zegt letterlijk: “Ik dacht oprecht dat de psychiaters iets anders zouden voorstellen dan hem simpelweg in de gevangenis te houden, ad vitam aeternam (tot in de eeuwigheid, red.). Er is geen uitweg, geen alternatief. De tijd is niet rijp, we zullen het plan voor zijn vrijlating tot later moeten houden.” Hij noemt het rapport geen expertiseverslag, maar een “autopsierapport”.