Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Brasschaatse hoteluitbater is creatief met horecalockdown: voor 20 euro kamer boeken op voorwaarde dat je blijft eten

Written by on 20 oktober 2020

Van Berkel zegt zelfs dat hij strenger zal zijn dan de huidige regels voorschrijven. Tot voor de verplichte sluiting van de restaurants en cafés mochten op restaurant maximaal 10 mensen aan één tafel zitten. Op dit moment is dat volgens Van Berkel niet gespecifieerd: “Er staat alleen in de regels dat  hotelgasten mogen blijven eten. Maar er staat niet meer bij met hoeveel ze aan tafel mogen zitten. Wij hebben zelf beslist om gasten per kamer aan een tafel te zetten.” 

“Zo heb ik vanavond een groepsboeking”, gaat hij voort. “Het gaat om 6 kamers die geboekt zijn op één naam. Die mensen mogen van ons niet aan één tafel zitten. Ik zal ze wel in elkaars buurt zetten, of zelfs in een aparte hoek, maar met de nodige afstand tussen de tafels.”