Current track

Title

Artist

Current show

X-Dance

00:00 06:00

Current show

X-Dance

00:00 06:00


Tweede wolf doodgereden in Oudsbergen: “Dat is jammer genoeg de tol van het verkeer”

Written by on 19 oktober 2020

Er vielen verder geen gewonden, en er was ook weinig schade aan de bestelwagen die het dier aangereden heeft, die is dan ook meteen kunnen doorrijden: “Dat is jammer genoeg de tol van het verkeer op dit moment”, gaat Janssen verder. “Je moest eens weten hoeveel reeën er aangereden worden, maar ook andere dieren. Alleen de wolf springt nu natuurlijk in beeld. Het enige wat kan helpen zijn wildviaducten, rasters of omheiningen die de dieren kunnen beschermen. Maar ook om de mensen te beschermen, want zo’n groot dier dat de straat overloopt, is altijd risicovol voor weggebruikers.”