Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00


Herman De Croo krijgt enige coronaboete na de Ronde: “‘Papa, je hebt je mondmasker niet aan!’, zei Alexander”

Written by on 19 oktober 2020

De 104e editie van de Ronde van Vlaanderen verliep gisteren onder erg strenge coronaregels. Langs het parcours staan was er verboden voor mensen die er niet woonden. Buurtbewoners konden wel vanop eigen domein kijken met een mondmasker aan. De gouverneur van Oost-Vlaanderen, Carina Van Cauter, en de organisatoren hadden op voorhand opgeroepen om de regels goed na te leven. De politiediensten voerden extra controles uit en er werd gedreigd met fikse boetes (250 euro). Er liep niemand tegen de lamp… behalve Herman De Croo (Open VLD), oud-minister, oud-Kamervoorzitter en vader van huidig premier Alexander De Croo.