Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Corona-uitbraak in Kruisem: “Besmette huisarts droeg niet altijd een mondmasker”

Written by on 17 oktober 2020

Volgens de contactopsporing zijn verschillende besmettingen terug te brengen op één bepaalde huisarts die zelf ook positief heeft getest. Alle patiënten die de laatste tijd langs zijn geweest in de praktijk van de dokter zijn gecontacteerd en worden nu getest in een speciaal daarvoor opgezet testcentrum.

“De huisarts volgde niet consequent de mondmaskerrichtlijn tijdens de consultaties met zijn patiënten”, meldt burgemeester Joop Verzele (CD&V) in een persbericht. “Het niet volgen van de mondmaskerrichtlijn is in deze tijden onbegrijpelijk en onverantwoord. De huisarts is zich dan ook bewust van de feiten.”