Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00


Trump en Biden in aparte tv-interviews: Trump weigert complotdenkers te veroordelen, Biden haalt uit naar corona-aanpak

Written by on 16 oktober 2020

De interviewster vroeg Trump ook waarom hij op Twitter een valse theorie hielp verspreiden die beweert dat de VS de terrorist Osama Bin Laden niet echt heeft gedood. “U bent de president,” zei ze. “U bent niet zomaar iemands gekke nonkel die eender wat kan retweeten.”

NBC-presentatrice Savannah Guthrie kreeg voor haar harde aanpak van Trump niet alleen lof, maar ook kritiek. Laura Ingraham, presentatrice op het rechtse, Trumpgezinde Fox News vroeg zich af of iemand Joe Biden in de media al eens even hard had aangepakt als Trump hier.

(Lees voort onder de afbeelding.)