Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Na dit weekend (met Ronde van Vlaanderen) strengere maatregelen? “Maak geen extra plannen en kijk koers vanuit je zetel”

Written by on 16 oktober 2020

Helaas kan niet alles, benadrukt Stevens. “Maar focus op de dingen die nog wel mogelijk zijn, zoals een herfstwandeling in het bos. Focus niet op de dingen die momenteel niet mogelijk zijn. Wat je plannen ook zijn, zorg dat het virus geen ongewenste gast kan zijn. Ga je sporten? Respecteer dan ook na het sporten de voorzorgsmaatregelen, bijvoorbeeld in de kantine. Ga je naar de winkel? Draag je mond-neusmasker, hou afstand van andere klanten en het personeel. Spreek je af met vrienden? Doe dit dan bij voorkeur buiten en respecteer steeds de veiligheidsafstand.”