Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00


Belgische Mieke Haeck vroeg VS-presidentskandidaat Joe Biden wat hij voor haar transgenderkind kan doen

Written by on 16 oktober 2020

Voor Joe Biden was het duidelijk: hij beloofde om meteen de wet te veranderen en de discriminerende decreten in te trekken als hij president zou worden. Hij herinnerde zich hoe hij als kind twee mannen elkaar zag kussen, waarop de vader van Biden dat als volgt verklaarde: “Joey, die houden van elkaar”. Er zou geen enkele discriminatie mogen bestaan, ging Biden verder. Volgens hem is het onaanvaardbaar dat er dit jaar al zeker 17 zwarte transgendervrouwen vermoord zijn, gewoon omdat ze zo zijn. “Er zou geen enkele reden mogen zijn om uw dochter haar rechten te ontzeggen om te zijn wie ze is”, besloot Biden. (Lees verder onder de tweet).