Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00


Historische ontmoeting: koning Filip ontmoet prinses en halfzus Delphine: “Bijzonder gesprek, gelegenheid om elkaar te leren kennen”

Written by on 15 oktober 2020

In een Facebookpost – mét foto – heeft het Belgische koningshuis bekendgemaakt dat koning Filip prinses Delphine ontmoet heeft. Amper twee weken geleden besliste het hof van beroep dat Delphine Boël voortaan Delphine Van Saksen-Coburg wordt en dat ze zich voortaan ook mag laten aanspreken als prinses. Na die uitspraak zei Delphine nog dat ze nog niets gehoord had van het koninklijk paleis. “Ik verwacht niets meer”, klonkt het toen. 

Maar nu is er dus toch een ontmoeting tussen broer en halfzus (prinses Delphine is de buitenechtelijke dochter van koning Albert II).