Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Diepenbekenaar Bram Vanhove is met een busje onderweg naar India: “Misschien kom ik nog terug, misschien ook niet”

Written by on 15 oktober 2020

Op dit moment zit Bram in Oostenrijk, in Hintertux, waar ook een gletscher is, en waar nu dus geskied en gesnowboard kan worden. “Er is niet zo veel volk op de piste, dus ideaal en leuk. Er zijn hier vooral mensen van de omstreken, maar ook wel enkele Duitsers.”

Er is natuurlijk ook de coronapandemie. Maar daar merkt hij niet veel van, hij volgt het nieuws niet echt. “Maar als er echt belangrijk nieuws is, dan komt dat wel tot mij”, zegt hij. Hij heeft zijn eigen bubbel, moest hij ergens vast komen te zitten. “Ik kan slapen en leven in mijn Ford Transit: ik heb er stroom, een zonnepaneel en een koelkast. Maar ik ben ook wel voorzichtig, ik ontsmet mijn handen en draag een mondmasker.”