Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Top 40

14:00 17:00

Current show

Xclusif Top 40

14:00 17:00


Amerikaanse zangeres Demi Lovato brengt anti-Trump-single uit: “Mensen sterven terwijl jij je zakken vult”

Written by on 15 oktober 2020

Niet iedereen is blij dat Lovato zich zo openlijk en scherp tegen Trump keert. Op haar sociale media krijgt de zangeres veel commentaar van fans die Republikeinsgezind zijn. Daarop reageert ze gevat. “Je begrijpt dat ik als beroemdheid toch ook recht heb op een politieke mening?”, schrijft ze.

“Of ben je vergeten dat we hier niet gewoon zijn om mensen ons leven lang te entertainen? We zijn ook burgers van hetzelfde land en we hebben ook een politieke mening. Het verschil tussen mij en het type artiest dat jij wil en verwacht dat ik ben, is dat ik er totaal niks om geef dat dit mijn carrière kan schaden.”  

President Trump zelf staat erom bekend dat hij op Twitter zwaar kan uithalen naar eender wie die kritiek op hem uit, ook figuren uit de entertainmentsector. Maar Lovato maakt zich daar geen zorgen over. “Laat maar komen”, zegt ze. “Bewijs maar exact dat je bent wie ik zeg dat je bent in het lied. Doe het maar, ga ervoor.”

(artikel gaat voort onder de afbeelding)