Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Ook andere mogelijke slachtoffers van “Eveline” stappen naar het gerecht voor misbruik van naaktfoto’s

Written by on 14 oktober 2020

Enkelen van hen dienen nu een klacht in: “Intussen hebben al zeker twee mensen zich bij mij gemeld die een klacht willen indienen”, zegt advocate Catherine Van de Heyning. “In het Gentse homomilieu zouden er al een aantal jaar mensen actief zijn om naaktfoto’s te bemachtigen. Verschillende slachtoffers hebben in het verleden al een klacht ingediend bij de politie, maar die onderzoeken lopen nog of zijn op niks uitgedraaid. Ze merken nu dat de feiten die in de media verschijnen erg lijken op de manier waarop het bij hen is gebeurd, waardoor ze vermoeden dat het om dezelfde persoon gaat.”