Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00


Jongen van 15 aangevallen in Puurs, filmpje gedeeld op social media

Written by on 13 oktober 2020

De moeder van het slachtoffer, een jongen van 15 uit Puurs, stapte gisteren naar de politie. Haar zoon werd zondagnamiddag bij de bibliotheek van Puurs omsingeld door zes jongeren met een migratie-achtergrond.  “Ze bedreigden hem, gaven hem slagen, hebben hem bestolen en voerden vernederende handelingen uit”, klinkt het bij Jan Van de Vreken, korpschef van politiezone Klein-Brabant. 

De politie identificeerde alle verdachten: vijf van hen zijn minderjarig, een andere verdachte is 18 jaar. Alle verdachten worden vandaag verhoord, daarna is het aan het parket om te beslissen hoe het verder moet.