Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Zware brand legt metaalverwerkend bedrijf in Roeselare in de as

Written by on 11 oktober 2020

Het vuur ontstond in het atelier van het bedrijf. De vlammen verspreidden zich erg snel waardoor er voor de brandweer niks anders op zat dan het bedrijf met een oppervlakte van 7.000 vierkante meter gecontroleerd te laten uitbranden.

De zaakvoerder van het bedrijf, Xavier Deprez, werd gealarmeerd door het inbraakalarm. Hij reageert erg aangeslagen. “Ik sta op twee maanden van mijn pensioen, je ziet je levenswerk in vlammen opgaan.”

Door de brand worden twintig mensen technisch werkloos. Er vielen geen gewonden, maar omdat de rook misschien erg gevaarlijk kan zijn, vraagt de brandweer aan de inwoners van Roeselare en Izegem om voorlopig ramen en deuren gesloten te houden.