Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00


Royals op zondag: de Earthshot Prize zoekt 50 oplossingen voor het klimaat, en rozen voor Charles van Luxemburg

Written by on 11 oktober 2020

Ze werkt tegenwoordig als onderneemster, gastspreker en mensenrechtenactiviste. Ze is mede-oprichter van de ngo Professors Without Borders, die academici hun kennis wil laten delen met studenten in kritieke gebieden, en is directeur van het adviesbureau Finding Butterflies Consulting dat strategieën uitzet met sociale impact. Voor de Verenigde Naties is Antony een van de pleitbezorgers voor jonge vrouwen en meisjes bij UNAIDS, het departement dat zich focust op hiv en aids. 

In augustus kreeg Antony voor haar inzet voor vrouwen en onderwijs in een virtuele ceremonie de Freedom of the City of London. Een erkenning die Bill Clinton, Luciano Pavarotti en kapitein Thomas “Tom” Moore al te beurt viel. Antony was de eerste Luxemburgse.