Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Top 40

14:00 17:00

Current show

Xclusif Top 40

14:00 17:00


Man achter “Eveline” lokte veel meer mannen dan enkel bv’s: “Eerst gesprek over koetjes en kalfjes, al snel wou hij naaktfoto’s”

Written by on 9 oktober 2020

“Zeker meer dan tien keer ben ik de afgelopen jaren benaderd door iemand die ik niet kende. Dat gebeurde zowel via sociale media als Facebook en Instagram, maar ook via datingapps als Grindr en Tinder”, vertelt iemand anoniem.

“Die profielen zagen er telkens heel normaal uit, zo hadden ze een normale profielfoto. Er leek op het eerste gezicht niets verdachts aan.” En dan begon het gesprek. “Eerst probeerde hij het vertrouwen te winnen door wat over koetjes en kalfjes te praten, maar al vrij snel ging het in een andere richting.” De richting van… naaktbeelden.