Current track

Title

Artist

Current show

X-Dance

00:00 06:00

Current show

X-Dance

00:00 06:00


Volg live: het “vicepresidentiële” debat tussen Mike Pence en Kamala Harris 

Written by on 8 oktober 2020

Vorige week gingen de Republikeinse kandidaat en zittend president Donald Trump en zijn belangrijkste uitdager, de Democratische kandidaat Joe Biden, voor een eerste keer met elkaar in debat.

De tweede en derde presidentiële debatten vinden normaal gezien plaats op 15 en 22 oktober. Door de coronabesmetting van Donald Trump is het onduidelijk of en op welke manier die debatten zullen doorgaan.

Voor het vicepresidentiële debat zijn alvast extra veiligheidsmaatregelen getroffen. Zo wordt er plexiglas tussen geplaatst de kandidaten worden geplaatst en zullen ze ook anderhalve verder uit elkaar staan dan Trump en Biden, die tijdens hun debat op twee meter van elkaar stonden.