Current track

Title

Artist

Current show

80’s Drive

18:00 20:00

Current show

80’s Drive

18:00 20:00


2 dagen na Overlegcomité blijkt Brussels minister-president besmet, moeten alle andere ministers nu in quarantaine?

Written by on 8 oktober 2020

Amper twee dagen geleden hadden verschillende toppolitici van ons land nog contact met Vervoort. Het Overlegcomité van de verschillende regeringen in ons land is dinsdag namelijk fysiek samengekomen om strengere nationale coronamaatregelen te bespreken.

Wie zat aan tafel? Onder anderen: premier Alexander De Croo (Open VLD), federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A), Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA), Vlaams viceminister-president Hilde Crevits (CD&V) en Waals minister-president Elio Di Rupo (PS).

Achteraf gaven Vervoort, Di Rupo, De Croo, Jambon en Vandenbroucke ook een gezamenlijke persconferentie.