Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Verdachte aangehouden na verspreiden van naaktbeelden Stan Van Samang

Written by on 7 oktober 2020

Op 10 september diende zanger en acteur Stan Van Samang een klacht in, omdat er naaktbeelden van hem circuleerden op sociale media. De onderzoeksrechter van Brussel opende een onderzoek en stelde meteen de computer crime unit van de federale politie aan. Die computer unit moest onderzoeken wie de beelden voor het eerst had verspreid.

Nog geen maand later, werden er twee verdachten geïdentificeerd: twee jonge mannen die de feiten erkennen. Eén van hen werd door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsmandaat geplaatst. Hij verschijnt vrijdag voor de raadkamer. De andere verdachte werd onder strikte voorwaarden vrijgelaten.