Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00


Commotie over blote tuinkabouter in Turnhout, eigenaar Louis: “Ik ga ze niet verplaatsen”

Written by on 5 oktober 2020

Louis Poels is 85 en woont aan de Koningslaan in Turnhout.  Onlangs kreeg hij van zijn buurman een kleurrijke tuinkabouter.  Eén klein detail: het gaat om een schaars geklede kabouter.

Louis gaf de kabouter een plekje in zijn voortuin, waar ook al twee andere kabouters staan.  Maar volgens enkele gemeenschapswachten die begin deze week langskwamen, hoort zo’n naakte tuinkabouter niet thuis in een voortuin.  Kinderen die voorbij wandelen of fietsen zouden er aanstoot aan kunnen nemen.  En dus moet de tuinkabouter weg, vinden de gemeenschapswachten. Tenzij Louis de kabouter zou aankleden. Maar dat is hij voorlopig niet van plan.  En hem achter de woning zetten, zoals de gemeenschapswachten aangaven, wil Louis ook niet doen.

Lees verder onder de foto