Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00


Lokaal jachtverbod op patrijs, haas en fazant nadat dieren werden uitgezet om te bejagen: “Verboden en ontoelaatbaar”

Written by on 4 oktober 2020

“Onze inspecteurs van Natuur en Bos hebben sterk werk geleverd. Het strafonderzoek moet nu gevoerd worden om de daders effectief te vervolgen, maar we gaan zelf niet op onze lauweren rusten en gaan nog een stap verder”, zegt Demir. “Ik heb beslist dat alle jachtactiviteiten op kleinwildsoorten fazant, haas en patrijs in het volledige gebied van de wildbeheerseenheid verboden wordt. Wie niet horen wil, moet voelen. Het illegaal kweken en uitzetten van patrijzen is een onaanvaardbare praktijk.”

Bekijk het verslag uit “Het Journaal” hier en lees voort onder de video: