Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00


Hommage aan Robbe De Hert: “We vieren dat we hem gekend hebben”

Written by on 4 oktober 2020

De aanwezigen vonden het een gepaste manier om afscheid te nemen van de Antwerpse regisseur. “Muziek, herinneringen en filmfragmenten. Dit is gewoon erg mooi”, aldus acteur Michaël Pas, die in veel films van De Hert te zien is. “Ik maak kennis met veel films van Robbe. Zelfs zijn allereerste kortfilm wordt hier getoond, net als andere onbekende pareltjes van vroeger. Ook de muziek is passend, zoals de soundtrack van “De Witte van Sichem”.”

Ook prins Laurent was aanwezig, de twee waren vrienden. “Het klikte meteen tussen Robbe en mij”, aldus de prins. “Hij noemde mij altijd “schat”. Ik weet niet waar hij dat vandaan haalde, maar elke keer als we elkaar zagen, was het “schat”, in het Antwerps.”