Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00

Current show

Xclusif Live

00:00 06:00


Was bijeenkomst in Rozentuin Witte Huis “superverspreider-evenement”? Zeker 7 aanwezigen besmet met coronavirus

Written by on 3 oktober 2020

Beelden van de bijeenkomst worden nu, precies een week later, opgerakeld omdat intussen zeker zeven van de aanwezigen besmet zijn met het coronavirus: president Donald Trump himself en zijn echtgenote Melania, vier gasten en één journalist. 

De bijeenkomst kreeg op sociale media al het etiket van een “superspreader event”, waarop het coronavirus zich zou verspreid hebben in de entourage van Trump. Op beelden van de bijeenkomst is namelijk te zien dat de besmette personen dicht bij elkaar zaten en dat enkelen van hen close met elkaar omgingen zonder een veilige afstand te bewaren. 

Zo is op één foto te zien dat Melania Trump net voor voormalig Trump-adviseur Kellyanne Conway zat. (Lees verder onder de foto.)