Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


VS-president Trump vanuit ziekenhuis: “Het gaat goed, denk ik”, ook leden uit entourage besmet met coronavirus

Written by on 3 oktober 2020

Intussen heeft een aantal mensen uit de entourage van Trump wel positief getest, onder wie adviseur Hope Hicks (met wie Trump deze week nog in het vliegtuig zat), de Republikeinse campagnemanager Bill Stepien en ex-adviseur Kellyanne Conway. 

Er zijn ook twee Republikeinse senatoren besmet. Zij waren net als Conway op een evenement in het Witte Huis in de rozentuin vorige week zaterdag, toen Amy Coney Barrett als nieuwe hoge rechter werd voorgesteld in de rozentuin van het Witte Huis.

Op beelden van het evenement is te zien dat velen van de hoge gasten dicht bijeen zaten, velen zonder mondmasker. (Lees verder onder de foto.)