Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Drugsbende opgerold die geld witwaste via bekende brasserieën in Zandhoven en Kapellen

Written by on 3 oktober 2020

Begin deze week ging de politie tot actie over: “Vier mannen zijn opgepakt en aangehouden voor de invoer van verdovende middelen, voor witwas en voor deelname aan een criminele organisatie. Er is ook in een zak nog 50.000 euro cash geld aangetroffen.” Bij de verdachten zit een man van 82, die als tussenpersoon zou hebben opgetreden. Volgens Gazet van Antwerpen zijn twee verdachten eerder al voor de rechter verschenen in een drugsdossier, maar toen vrijgekomen door een procedurefout. Het parket wil dat niet bevestigen, maar volgens onze informatie klopt het wel.